2009. február 21., szombat

Üdv nálam:)

Üdvözlésképpen fogadd kedvenc akvarellemet.
Irodalom után átbaktattunk a lányokkal a rajzórára (másik épületben van a "művészterem"). Nagy nevetés, és csúszkálás közepette....mivel akkor esett le a hó, és fagyott az útra. Kicsit átfagyva, de lelkesen állítottam be a terembe. Gábor bácsi éppen a beállítást rendezgette, de én nem figyeltem különösebben oda, hisz a "legjobb" helyet szerettem volna megkaparintani (ha nem sietünk elveszik a bakokat).
Mikor végre a bakomat elhelyeztem a nekem legjobbnak vélt helyen, akkor vettem észre mi is a beállítás!!!
Uhhhh...... :)!!
Hát, nem lesz könnyű - gondoltam....de nem keseredtem el, hisz a szeretek festeni... most már =) Egy kis asztalt terített le a tanár úr, rárakott egy csíkos terítőt. Ráhelyezett egy piros, de kicsit rusztikus teáskannát, mellé tett egy átlátszó (kicsit poros) boros üveget, és (amit én már nem láthattam a helyemről) egy másik, zöld üveget.
Elösször felvázoltam, nem kis küszködések közöepette.Mikor már elkészültem megkérdeztem a Mestert, hogy festhetem-e már? Voltak kisebb-nagyobb hibák, de ezeket kijavíva elkezdhettem festeni....... és hát ezt "komponáltam"!!!!!
Még nincs teljesen készen, de a teljes-egész "mű" is látható lesz ...... valamikor :)
Addig is sok-sok egyéb nekem kedves, és általam készített "alkotás" fog fekerüni, amit szívesen megosztok Veletek, ezért bátran írjatok!!!!


1 megjegyzés:

  1. Húú, Lucus ez nagyon ez nagyon klassz lett! Alig várom a következőket!

    VálaszTörlés